Hudvård,  Personligt

Hej, Jag hoppas innerligt att du vill följa med mig på min framtida resa. 

Fr.o.m. den 20/2 kommer jag befinna mig 3 dagar i veckan på Bohuskliniken i Skanstull, Bohusgatan 19.
Och 2 dagar på Days Of Beauty Clinic AB i Farsta. Efter juni kommer jag att vara 100% på Bohuskliniken eventuellt att det kan ske tidigare. Då kommer jag även gå ut med det till er via mail och mina sociala medier. Följ gärna @daysofbeautyclinic @bohuskliniken

Det är så att jag har fått en anställning på Bohuskliniken, där jag kommer att arbeta som platschef på hudvårdsdelen och även bygga upp den här delen. Bohuskliniken är från början en tandvårdsklinik, en liten och genuin med en tandspecialist och tre tandsköterskor. Kliniken har funnits över 30 år tillbaka. Kliniken kommer att fortsätta vara liten och genuin då jag och en till hudterapeut kommer att arbeta där tillsammans med tandvården. 

Vi kommer erbjuda alla mina tidigare behandlingar + den senaste tekniken inom avancerad hudvård. Det kommer bli fantastiskt!

Bokadirekt plattformen är under uppbyggnad men alla mina nuvarande behandlingar går att boka redan nu. Jag har öppnat alla mina tider fr.o.m. 20/2 till sista maj. 

Det är enkelt att ta sig till Skanstull. Från Farsta är det 16 minuter med tunnelbanan och 4-5 min gångväg från Skanstull, gångriktning mot Thaibaot. Det finns även möjlighet att parkera utanför kliniken.

Plats: Bohuskliniken, Bohusgatan 19

Varmt Välkomna!
Vill ni ha hjälp att boka så får ni gärna ringa mig. Det går bra att boka både i Farsta och i Skanstull. 


Boka Behandling: Bohuskliniken, Stockholm – Bokadirekt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *