Personligt

Long time no see.

Så mycket som har hänt, så många förändringar. Jag har knappt hunnit ifatt själv mentalt.

Men allt som har förändrats är till det bättre i en större vision, en bättre version för mig att befinna mig i. Mina värderingarna har förändrats med tiden. Saker som var viktiga innan, är inte lika viktiga längre och vise versa.

Jag har insett att för mig är det bättre att drömma mina drömmar tillsammans med någon annan med samma mål. Att komplettera varandras delar och bli ett super team. Det är precis vad jag har valt att göra. För att ta bort delar som belastar och stressar mig. Jag vill enbart leva min passion som Hudterapeut, det är allt och känna ren glädje i det jag gör. Det är därför jag nu lämnar mitt företag. För att kunna vara en lugnare och bättre person och mamma till min fantastiska son. Men jag är ändå stolt över mig själv att jag gjorde det i de värsta tiderna och ändå klarade det bra. Jag har lärt mig så mycket som är till vinning för min framtid. Och jag hoppas alla mina fina kunder som jag har fått följa, följer med mig på min fantastiska resa.

Jag kommer verkligen att sakna mina fina kollegor, WOW riktiga superkvinnor!. Jag hoppas innerligt att jag får ha dom kvar för dom i mitt liv, för de har berört mig och satt sig långt in i mitt hjärta. Såklart förändringar kommer med en viss sorg så är det alltid.

Att efter 10 år i bostadskön ha fått ett 1a handskontrakt, en 3a på ett bra ställe i Stockholm. Som jag har väntat och så länge. Allt man vill som mamma är att ge sitt barn en trygg plats men det är inte alltid så lätt in en stad som lider brist på lägenheter. Men nu var det äntligen min tur. Något som är mitt. Känns verkligen så bra.

Vissa kanske tror att allt är lätt för mig, kanske kan se ut så som åskådare. Men jag har verkligen vänt ut och in på mig själv och försökt att ha full tillit till min intuition. Genomgått sorg i mina beslut på olika plan. Blivit sviken av människor som jag absolute aldrig någonsin trodde skulle svika mig. Människor som har funnits där för mig som jag verkligen inte trodde skulle finnas där för mig. Som sagt turbulent på många plan men lika delar av bra och dåligt.

När det kommer till kärlek och relationer så står det stilla och det känns verkligen okej. För så länge inget är på riktigt med riktiga känslor och handlingar så kan det verkligen vara. Jag trivs som singel men skulle såklart vilja vara i en relation men så länge inget är på riktigt är jag gladeligen en singel. Människor tycks förvånas av att jag är singel det men det är sanningen om det.

Livet ska gå upp och ner och det bra för att veta definitionen av bra och dåligt. Vad som verkligen är bra och vad som är mindre bra. Det enda jag vet är att jag aldrig ger upp. För jag är en fighter och kommer alltid att vara.

/Hela Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *